ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

DRIVING SCHOOL AND OTHER SERVICES

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

19679141_1606714246039266_8693189720196800482_o

Η οικογενειακή μας επιχείρηση λειτουργεί από το 1992, εκπαιδεύοντας οδηγούς με σωστές βάσεις, σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας. Προετοιμάζουμε τους υποψήφιους οδηγούς για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις ,αλλά το βασικότερο είναι ότι δημιουργούμε οδηγούς έτοιμους να απολαύσουν την εμπειρία της οδήγησης, χωρίς φόβο, με αμυντική οδηγική συμπεριφορά και με τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες. 

Η σχολή μας αποτελείται από 2 καταστήματα σε Ηλιούπολη και Υμηττό, και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εκπαιδεύσει περισσότερους από 30.000 Οδηγούς.

Στον στόλο μας κατέχουμε 10 οχήματα για όλες τις κατηγορίες, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις επιθυμίες σας.

4 Ι.Χ. αυτοκίνητα, 4 μοτοσικλέτες  για όλες τις κατηγορίες,φορτηγό-συρόμενο,λεωφορείο.

Οι δάσκαλοι στη σχολή μας, με την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, αλλά και με την εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευσης και της οδήγησης ,είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του κάθε υποψηφίου, ώστε να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά από την πρώτη ημέρα.

Ασχολούμαστε με την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια στους δήμους Ηλιούπολης και Υμηττού, με σεμινάρια και προτάσεις για την καλυτέρευση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Επίσης στηρίζουμε τις αθλητικές δραστηριότητες στις ομάδες των δήμων μας, με χορηγίες και προσφορές για τους αθλητές.